top of page

SPIRALTRANSPORTÖRER

Aluminium & Rostfritt

Från idé till färdiga system

Som kund till Carryline vill vi erbjuda er de absolut bästa förutsättningarna att ta rätt beslut från början och skapa långsiktiga, lönsamma och hållbara affärer. 
Tillsammans går vi igenom er situation och de önskemål ni har och sätter upp ett hållbart projekt som leder till att ni får den lösningen som ni bäst behöver.

Exempel på kunder & samarbetspartners

JPB_2197.JPG

Frigör  golvyta

Självklart vill man utnyttja så mycket som möjligt av fabriksgolvets yta för en optimal produktion. Genom att ha flödena under taket, frigörs värdefull golvyta och man kan effektivt öka produktionen, utan att behöva bygga ut. Med Spiraltransportörer från Carryline får ni även golvet fritt från truckar och personal vilket begränsar risken för att era produkter utsätts för onödig kontakt

Från golv till tak

Med innovativa och flexibla spiraler från Carryline kan ni enkelt transportera era olika produkter till önskad höjd, för att sedan transportera dem vidare, t.ex. till er palleteringsstation.

Våra transportörsystem är i sitt standardutförande designade för att till en viss grad absorbera ackumulering, vilket innebär att små produktionsavbrott inte kommer att orsaka några problem.

Konstruktionsmaterial

Aluminiumprofilerna är anodiserade för korrosionsskydd och smörjning av kedjorna behövs inte.

Aluminium, Rostfritt & Plast

Profilerna av rostfritt stål är främst designade för livsmedelsindustrin med sina specifika och strikta hygienkrav men även för användning  i våta miljöer.

 

Våra plastkedjor är tillverkade i plast av högsta kvalitet och godkända för kontakt med livsmedel. Dom tillverkas i vår egen fabrik i Kungälv, Sverige. Vilket är en garant för att vi har full kontroll över kvaliteten.

Basfakta

  • Material: Aluminium eller rostfritt stål

  • Kedjebredder mm: 83, 140 & 220

  • Max belastning: 15kg/m

  • Radie från 300 och uppåt

  • Inmatnings-/utmatningsriktning: 0°-360°

  • Hastighet: 5m/min till 50m/min

  • 1 drivenhet/spiral

 

Aluminium eller rostfritt stål eller en blandning sätts upp enligt just era specifika fabrikskrav.

 

Carryline transportörer och spiraler är alltid skräddarsydda för att fullt ut uppfylla era krav och fabrikslayout på bästa sätt.

bottom of page