top of page

TRANSPORTÖRER

Aluminium & Rostfritt

Från idé till färdiga system

Som kund till Carryline vill vi erbjuda er de absolut bästa förutsättningarna att ta rätt beslut från början och skapa långsiktiga, lönsamma och hållbara affärer. 
Tillsammans går vi igenom er situation och de önskemål ni har och sätter upp ett hållbart projekt som leder till att ni får den lösningen som ni bäst behöver.

Exempel på kunder & samarbetspartners

CARRYLINE FEB 2022-9.jpg

Plug and Play

Våra innovativa transportörsystem är erkänt användarvänliga och flexibla. Komponenterna är designade enligt Plug & Play principen för enklast möjliga installation och snabb, enkel konfiguration. Detta möjliggör att system från Carryline mycket snabbt kan tas i bruk, med bibehållen kvalitet.

 

Som kund utför ni själva eventuella justeringar efter behov, utökar era system och när det krävs kan ni dessutom bygga helt nya transportörsystem. Ni kan också ansluta systemet eller dess komponenter till er befintliga produktionslinje. Ett transportörsystem från Carryline ändras smidigt och enkelt för att anpassas till just er specifika produktionslinje.

Plastkedjetransportörer

För transport av produkter över långa avstånd horisontellt och vertikalt passar Carrylines flexibla standardsystem mycket bra. Även på sträckor med flera kurvor är en drivenhet tillräcklig och som ett resultat av det blir antalet övergångar minimalt.

Vidare är våra transportörsystem i sitt standardutförande designade för att till en viss grad absorbera ackumulering, vilket innebär att små produktionsavbrott inte kommer att orsaka några problem.

Modulbandstransportörer

När produkter som ska transporteras blir större och tyngre, bygger vi på Carryline transportörer med modulband.

 

Modulbandstransportörerna tar vid där vår bredaste kedja (220mm) slutar och går att få i önskad bredd. Våra modulbandstransportörer tillverkas i både aluminium och rostfritt och skräddarsys för just ert unika projekt.

Kundanpassat

Utifrån respektive kunds önskemål och kravspecifikationer tar vi helhetsansvar. Carryline projekterar, bygger och levererar kompletta installationer av transportörer såväl i aluminium som rostfritt.

Flexibelt

Ett transportörsystem från Carryline ändras smidigt och enkelt för att anpassas till just er specifika produktionslinje.

Standardsortiment Carryline Transportörer

Utöver vårt Standardsortimen med Transportörer tar vi utifrån våra kunders önskemål, fram unika kundlösningar.

S 140

S 220

S 380

S 620

S 830

bottom of page